Vand teren | 600mp | AUTORIZATIE CONSTRUCTIE CASA INDIVIDUALA | zona VORONET |

ID Oferta: EST1241

Pret Vanzare: € 185,000 
Zona:Exterior Nord
Suprafata:600 mp
Reper:Bulevardul Muncii
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:15 ml
Tip teren:Construibil
Strazi:Asfaltate, De pamant
Pretabil:Case / vile
Actualizat la: 13 Mai 2022
Numar de afisari: 319

Caracteristici generale

  • Distanta utilitati: Pe Teren
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz, Telefon
  • Alte caracteristici:

Descriere teren

    360 Estate propune spre vanzare un teren care detine autorizatie de constructie pentru casa individuala, in zona strazii Voronet. Acesta prezinta orientare sudica si o panorama extraordinara asupra orasului. Dispune de toate utilitatile.

Suprafata acestuia este de 600mp, iar frontul de 15m.

Zona este un deosebit de linistita, cu acces facil spre centrul orasului, atat cu masia personala, cat si cu mijloacele de transport in comun. Urmatoarele linii de autobuz si de tramvai au rute care ajung aproape de Strada Voroneț: Autobuz: 26L, 50, 50Lsi Tramvai: 102, 102L.

Ca si puncte de reper, in apropiere va fi finalizat cel mai mare pac din Cluj-Napoca “Padurea Clujenilor”. Acesta este unul dintre proiectele de amploare ce vizează dimensiunea verde din Cluj-Napoca. Parcul este situat pe Bulevardul Muncii și va oferi clujenilor o nouă zonă de agrement și de petrecere a timpului liber. Momentan, lucrările sunt realizate în proporție de 80%, termenul de finalizare fiind luna noiembrie. Au fost plantati peste 1.500 arbori și peste 30.000 puieți pentru crearea unor zone verzi cu amenajări specifice parcurilor. Suprafata parcului este de 21 ha, mai mare decât cea a Parcului Central.

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati cu incredere !
Comision 2 % din valoarea de tranzactionare.